Kunnen wij nog wel praten,
alles wat ik heb opgebouwd op het spel zetten.
Heb jij het überhaupt in de gaten,
altijd op alles moeten letten.
Aan de ene kant spannend en leuk,
aan de andere kant frustrerend en slecht.
We weten allebei dat dit kan leiden tot een breuk,
en ik weet wat ik heb gezegd.
Maar met jou kan ik praten en lachen,
en lekker diep discussiëren en huilen.
En ook wel eens lekker tegen je aan raggen,
soms vraag ik me af of ik mijn gevoelens niet tijdelijk kan inruilen.
Je weet dat ik ook wel van jou hou,
maar ik weet niet nu niet meer op welke manier.
Ik weet wel dat de uitkomst zo kan zijn:
ik alleen in de kou
en dat interesseert mij echt wel, zie hier.
Een verboden 'liefdes'verklaring,
van een verwarde twintiger.
Het proeft net zo bitter als een haring,
net zoals mijn gebroken hart.