Muziek en mijn ziel zijn nauw verbonden,
met veel liefde elkaar omwonden.
Op zoek naar een connectie in dit leven,
terwijl ik weet dat er mensen zijn die om mij geven.
Hartstocht en lijden,
dat kan je niet vermijden.
Beiden horen bij elkaar,
en worden omringd door een klein gebaar.
Een verbintenis die is niet ontdaan,
en samen zullen wij blijven bestaan.
Op zoek naar dat stukje tevredenheid,
wat neer blijft dwarrelen in de vergetelheid.
De ziel van muziek,
de muziek die jij maakt.
die ik voel tot in de hoogste piek,
en waar ik automatisch inhaak.
Vergeet niet dat wij bij elkaar horen,
ik voel mij soms herboren.
Alleen samen, samen alleen,
deze gedachte houdt mij op been.
Geef mij de kracht,
om door te gaan.
Een gevoel van macht,
en ik weet dat ik niet alleen zal staan.
Mijn hart maakt een sprongetje,
op elke beat die jij mij stuurt.
Even verleidelijk als dat tongetje,
wat stiekem naar mij gluurt.
Romantiek en erotiek,
en dat in combinatie van muziek.
Passie en hartstocht,
en dan ben ik verkocht.