Foetsie
Foetsie! Noppes,
Even dacht ik, ‘k heb probably gedroomd,
maar in drievoud zag ik titels
caberet van de ziel, in de lijst getoont.
Eerst wat andere freaks gelezen,
Wilde ik naar de cabaretjes gaan
Tot mijn zeer grote verbazing
Zag ik niets meer, noppes, staan
Hier is toch geen sencuur in ‘t spel,
Of een of andere freaken rel,
Wat zal dit nu toch weer's wezen,
Of heb ik een hallucinatie gelezen
Rebelle