Ik kan heel erg genieten van een lied
en soms helpt het ook bij mijn verdriet
Vlinder van marco borsato vind ik zo goed
en nummers van volumia geven me ook weer moed
Sommige nummers van vroeger vind ik ook nog goed
het is dan net of je je jeugd veer over doet