Ik wil je graag vertellen,
dat ik van je hou..
Ik laat het niet vaak blijken,
Maar ik hou van jou!
Ik ben er om je te helpen..
In deze klote tijd
Wij zijn er allemaal om je te helpen
hier kun je je tranen kwijt
Soms ben ik op mezelf
en huil ik alles bij elkaar
schreeuwen dat het onrechtvaardig is
hielp het maar..
Je bent een sterke vrouw..
blijf vechten voor je leven
Elke dag zijn we er voor je
omdat we zoveel om je geven
Lieve mama, vandaag was een grote hel
maar vergeet alsjeblieft niet,
samen komen we er wel