leave,..
please leave, get out of my mind..
let me feel free, leave me alone..
never come back..
what will the future bring?
more than what I've already been trough?
don't, don't do it, I can't take it anymore..
never felt like this before..
don't know sure if it ever will be over..
it's so much, it keeps coming,the bad news..
I can't handle it..
I can't tike this anymore..
leave, get out of my life..
I can't take it any longer..
the smile on my face, it's almost gone..
I'm not the girl I used to be..
you've broken me..
I'm dying inhere..leave ..let me be who i used to be..
leave...