Hier ben ik weer,
Jou lieve zachte teddybeer.
Het doet me goed jouw blij te maken.
Jouw gedachten te kraken.
Te weten wat er in je omgaat,
Zodat ik je tijdig kan troosten en je rusten laat.
Het doet me goed jouw gelukkig te maken,
Ik kan het schreeuwen van de daken.
Ik ben zo gelukkig met jou;
Dat ik mijn hele wereld verkopen zou.