Een leegte...
is wat ik voel sinds je vertrok
Verwarring...
is wat ik voel sinds je me alleen achterliet
Een steek...
is wat ik voel als ik zie dat je me vergeten bent
Pijn...
is wat ik voel als ik denk aan hoe het had kunnen zijn
Verdriet...
is wat ik elke dag opnieuw voel
Een tinteling...
is wat ik voel als je me toevallig aanraakt
Hoop...
is wat ik voel als ik denk die verliefde blik weer te zien
Liefde...
is wat ik na al die tijd nog altijd voor je voel
Moed...
is wat ik nodig heb om die liefde aan jou te tonen