Hoe langer ik naar je kijk,
hoe mooier ik je vind
Hoe langer ik je vast mag houden,
hoe meer ik weet dat ik jou nooit meer los wil laten
Hoe langer ik je kus,
hoe meer ik huil als je iemand anders lippen proeft
Hoe langer ik je niet meer zie,
des te langer ik je mis...