zal ik je eens even pakken
wie is daar mee begonnen?
maakt niets uit
ik zal heerlijke kusjes smakken
zal ik lekker met je vrijen
als de maan verdwenen is
zachtjes met mijn hand tussen je dijen
een heerlijke gebeurtenis
zal ik je adem doen versnellen?
je aanraken ja overal
ik zal je dan niet langer kwellen
je naar extase voeren, ja dat vooral
kus van mij liefje