ik vraag me af,.waarom?
valt het niet te begrijpen
of ben ik gewoon te stom !?
mijn moeder heeft het al die tijd verzwegen
door die grote fout
durfde ik me weken lang niet te bewegen
ik sloot me wekenlang op
ze wou niet verder leven
en had de moet al op gegeven
11 dagen lag zij in het
Medisch Centrum Alkmaar
elke dag heen en weer,.met de trein naar haar,.
toen liet ze mij alleen
en ging van de wereld heen,.
mijn broer zus en ikm,
zijn alleen gebleven
wat mis ik al die jaren
wou dat ik ze nog 1 x kon beleven
ik mis je nog elke dag
af en toe was het net
of ik je in jou stoel zitten zag
al weet ik,. het is niet waar
waarom zag ik dan jou verbeelding daar
ach,wat het ook allemaal zal zijn'
het doet nog steeds heel veel pijn,.
al ben je nu 7,5jaar gelee overleden
mijn hart doet nog zo zeer
alsof het maar een week is geleden,.
mams k hou van jou
voor altijd
al ben je niet meer hier
ik denk nog heel veel aan je !!