in november,
scheen de zon aan de sterren,
dan voelde ik me als dit sterke beest,
een schorpioen zo is er nog nooit iemand geweest,
hard van buiten,maar klein van binnen,
de zon die op die dag scheen,
november...
dan is dit echt een maand voor mij,
dit gevoel gaat mijn leven nooit voorbij,
'tschorpioentje klein maar groot,
het is een beestje dat zijn leven waagt,
maar er telkens toch weer levend uit geraakt,
al scheen de zon aan de sterren,
in november dat is pas zo'n maand voor mij!
''21 november''