Valentijn!
Tja de dag is er weer
De dag in het jaar dat je iemand een geheim berichtje kan sturen
Een geheim berichtje met daarin
Ik hou van je of ik vind je leuk
Berichtjes van 3 regels
Berichtjes van 5 pagina’s
Kaarten, stukken chocola
Van alles wat je aan je geliefde kan geven
Maar het mooiste is als je met iemand iets hebt
Is dat je die persoon die dag heel veel liefde kan geven
Liefde door gewoon bij die persoon te zijn
Liefde door een klein cadeautje te kopen
Liefde ja de fijnste zaak in de wereld
Door liefde gebeurd er veel goeds
Maar vergeet ook nooit dat je kapot kan gaan
Liefde is een zaak waar je niet mee moet spotten
Liefde is een ding wat je niet kan kopen
Liefde is iets wat je moet krijgen van die ene persoon
Die persoon waar jij mee samen wilt zijn
Samen wilt zijn voor altijd en voor eeuwig
Voor eeuwig en altijd
Ze zeggen ook wel liefde maakt blind
Liefde waardoor je niet meer goed oplet
Oplet op dingen die je niet moet doen
Tja zo heeft liefde veel punten
Maar het beste punt is nog altijd dat ik bij jou kan zijn!
Liefde maakt iemand speciaal
En die persoon voor mij ben jij
Jij ja jij die ene persoon die mij een fijn gevoel geeft
Dat gevoel wat ik krijg als je naar me kijkt
Dat gevoel als we met elkaar praten
Dat gevoel tja dat ik krijg als je gewoon in de buurt bent
Gevoelens die komen en gaan
De gevoelens voor een persoon komen ineens in 1 keer
Gevoelens die je een lange tijd mee draagt
Gevoelens die voor jou speciaal zijn
Speciale gevoelens die je niet zomaar krijgt
Gevoelens die te maken hebben met vertrouwen, je karakter en nog veel meer
Nog veel meer dan ik ooit zou kunnen schrijven
Er zijn veel mensen op de wereld
Waaronder een paar speciale mensen
Die mensen zijn mijn vrienden, vrienden voor het leven
Jij bent 1 van die mensen en zelfs extra speciaal
Omdat ik van je hou!