Van alle dingen die je meemaakt in een leven,
is liefde het makkelijkst om te geven.
Voor alles wat je doet in je tijd op aarde,
laat ik jou het liefst in je waarde.
Je maakt keuzes en je kan je daar in vergissen,
maar al had je die keuze niet dan zou je het gaan missen.
Elke dag wakker worden met een wens in je hoofd,
uiteindelijk naar bed gaan, geheel verdoofd.
Wat je ook zoekt in het leven,
kies voor het juiste pad.
Blijf om je mensen geven,
want dat is het beste wat je hebt gehad.
Je hart geeft aan wat het beste is,
en je zal weten wanneer je iets mist.
Als je maar kiest voor het licht,
en verder werkt aan je ontwikkeling en je gedicht.
Het gedicht des levens is soms heel zwaar,
maar uiteindelijk het beste gebaar.
Je zal het niet kunnen missen of verliezen,
zolang je je eigen hart niet gaat bedriegen.
Uiteindelijk ga je richting het felle licht,
en gaat het hoofdstuk des leven voor je dicht.
Kies je voor je passie en ziel,
En ben je nooit meer het vijfde wiel.