Hoe ik me voel,
dat is moeilijk te beschrijven
je moet het voelen
als je probeert het te begrijpen
Je zeggen kan ik het ook niet
en vertellen is een tweede
Luisteren kan dan niet meer
Ook al was dat wat je probeerde
Woorden maken de zin niet af
En vormen niet het goede doel
Het is een chaos in het verhaal
Dit is niet wat ik bedoel
Het voelt als een brede lach op mijn gezicht
Maar misschien zijn het wel tranen
Heel ver weggestopt van binnen
Dit zijn niet de goede verhalen
Verwarrend als het maar kan
Probeer ik te vinden wat ik zoek
Waar moet ik beginnen?
Waar moet ik naar toe?