Ik luister naar dat ene liedje dat je stuurde via msn van een vriend
*alles draait om jou* je zei ik hou van jou
Ik weet niet of ik dat moet geloven,
Maar mijn hart staat altijd open voor jou
Horen wij bij elkaar kunnen we dat gevecht aan
onze ouders vinden het niet goed je bent te oud,
Maar wij houden van elkaar
Dat is toch het belangerijkst een ding is zeker
alles draait om jou
Ik hoop dat je begrijpt dat ik wil vechten voor ons
Jij ook
hou van jou wl je nooit meer kwijt
Dat waren de woorden die je zei gister tegen mij op de msn van je vriend die
naast je zat je vriend wil ook dat we vechten voor onze liefde zullen we dat
doen ik wil wel maar jij jij vind het moeilijk vanwege je geloof en je cultuur
maar toch mischien op een dag snap je dat ik voor je wil vechten dat mijn hart
bij jou hoort en niemand anders... Mischien ooit op een dag Dat liedje
luister ik zo vaak dat wil je niet weten in elke geval hou ik van jou en wil je
niet meer kwijt.....