de eenzaamheid maakt me bang,
de onzekerheid,maakt me klein,
waarom kan het leven soms zo
moeilijk zijn, khou me vast,
vast aan de gedachte,
dat ook voor mij een tijd komt,
dat ik niet meer zo alleen hoef te zijn,
jou woorden lieten me zweven,
namen me mee naar een ander land
maar mijn hart is sterk en krachtig,
kreeg al zoveel te verduren,
dat het vecht tegen je mooie woorden,
het vuur in m'n hart begint te doven,
het gaat langzaam uit,
er is geen weg meer terug,
geen manier om het wakker te maken,
de liefde vloeit weg, samen met de zovele tranen,
die m'n hart voor jou heeft gehuild,
niet m'n gezicht toonde jou de tranen,
maar had geluistert naar het roepen van m'n hart,
enkel jij kon het horen enkel jij hebt die kracht,
neem m'n hand neem ze allebij,
en zeg me even hoe het is te leven zonder mij!
you will always in my heart friends for live!