Ik mag niet huilen, niet voor iemand die dat niet verdient,
Ik wil niet huilen, dan heb ik nog meer verdriet.
Maar mijn tranen wil ik ook niet verborgen houden,
Maar ik weet dat andere mensen om zulke dingen niet huilen zouden.
Als je huilt om iemand die haar leven zelf kapot maakt of omdat je een vriend niet meer ziet is dat niet normaal,
Maar aan alles zit een verhaal.
Toch verdienen die personen geen tranen meer,
Als ze niet normaal doen dan maar niets anders doet het me alleen maar zeer.
Oktober 2002