je ouders
je vriendinnen
je clubgenoten
noem maar op
je kunt met ze lachen
en praten zoveel
maar...
kan je ze ook je geheimen toevertrouwen???
de meeste wel
maar als je iets tegen je ouders zegt
weet de hele familie het snel
je hebt vrienden die echt te vertrouwen zijn
maar sommige...
die roddelen te veel
die mailen het gauw rond de aarde
in zijn geheel
maar met jouw kan ik praten
kan je vertellen zoveel als ik wil
jij bepaalt mijn lot
het lot van mijn geheim
jij zal bepalen voor wie dit een geheim zal zijn
...
...