Je was vorig jaar al mijn Valentijn.
Je zal het dit jaar ook zijn.
Jij bent mijn Valentijn iedere dag.
Niet alleen omdat ik je graag mag.
Ik heb je lief.
Jij bent mijn hartedief.
Ik kan zo fijn met je praten.
Niemand heeft dat in de gaten.
Ik hou van jou.
Dat is wat ik eens zeggen wou.
Roken is zo gezellig samen.
Een goed gesprek of gewoon onzin uitkramen.
Ik zie je graag.
Ik heb geduld al gaat het nog zo traag.
We mogen elkaar graag plagen.
Ik heb nog 1001 vragen.
Maar 1 ding weet ik zeker.
Jij bent mijn Valentijn.
Dat zul je altijd zijn.
Omdat ik van je hou.
Toon, hierbij mijn liefde voor jou.
12-2-07