Ik maak stress
Druk druk druk druk
Ik maak me weer veel te druk
rennen, vliegen, wat geraas
stress is hier nu weer de baas
als een broedse vogel af en aan
heen en weer niet blijven staan
bezig druk als een bij
daarvan wordt ik niet zo blij
ik regel dit en ik regel dat
geen tijd om te koken dan maar patat
geen tijd voor rust geen tijd voor koffie
rennen rennen rennen in je nette kloffie
maar waarom doe ik nou zo dom
als ik iets beter zou plannen
liep mn dag niet zo stom
hoef ik niet zo te rennen
maar elke keer
denk ik weer
ik doe het wel zo
dat past precies
snel ff met de auto
of ff met de fiets
ff dit en ff dat
daar heb ik nog wel een gat
en dan vergeet ik gewoon
dat ik overdag een uurtje moet slapen
omdat s'avonds m'n zoon
terwijl iedereen ligt op apegapen
nog een flesje moet
en wel met spoed
omdat ie anders nog honger heeft
en dat kan natuurlijk niet
tot z'n grote verdriet
flesjes is alles waar hij voor leeft
en nou neem ik me voor
volgende week doe ik niks
lekker poetsen
en verder nix
en nou maar hopen dat het goed komt
al die stress is ook maar ongezond
dus vnvnd op tijd gaan slapen
anders zit ik morgenvroeg alweer te gapen!
pff....