Ik vlieg over oceanen,
Ik vlieg over het land.
Ik vlieg over gebieden waar mensen grenzen wanen,
Ik vlieg over het gouden zand.
Ik zie wat mensen meemaken,
Ik zie wat er gebeurd.
Ik zie mensen kapot raken,
Ik zie mensen die worden opgefleurd.
Ik hoor mensen huilen,
Ik hoor mensen blij zijn.
Ik hoor dat ze met mij zouden willen ruilen,
Ik hoor dat ze liever in de lucht zouden zijn.
Hier is geen verdriet,
Alleen de wind die mij overal heenbrengt.
Geen mens die mij ziet,
Geen zaak waar mijn persoonlijkheid zich inmengt