Als je geen vrienden hebt in het leven,
Heb je geen liefde om te geven.
Vriendschap is iets wat je nooit kapot mag maken,
Want vriendschap is belangrijk, mag je nooit staken.
Vriendschap en de liefde die eruit groeit is het belangrijkste wat er is,
Als je je best niet doet weet je niet wat je mist.
Wij hebben ons best gedaan,
Wij kunnen van elkaar op aan.
Vrienden heb je nodig,
En vriendschap en liefde is zeker niet overbodig.
Het is in vriendschap belangrijk je mening te uiten,
Als je dat niet doet gaat de vriendschap kapot en kan je naar die vriendschap wel fluiten.
Alle vrienden zijn 1 voor 1 een schat,
En wij bedanken iedereen voor dat.
Samen met mijn beste vriend geschreven
1-11-2002