Meisjj ik wil je niet kwijt
Je krijgt echt wel spijt
Weet niet wat er allemaal gebeurt in jouw hoofd
In elk geval iets wat je totaal verdoofd
Wil zo graag dat je me vertrouwd
En niet alles voor jezelf houdt
Niet alle mensen zijn slecht
Iedereen wil dat je nog door vecht
Ik kan niets doen aan het verleden
Maar laat me je helpen met het heden
Hoop op veel geluk in je leven
En dat ik je daar ook wat van mag geven!
*Geschreven door een vriend, die niet meer is...*