Ik ben jouw Valentijn, het voelt zo fijn, en het is geen gein. Dit is de eerst keer, maar er volgen er nog meer. Dit is zo'n fijn gevoel, en daarom geef ik jouw kusjes, een heleboel! Ik ga nooit meer bij je weg, en het enige wat ik elke dag tegen je zeg: IK HOU VAN JOU!!
Heel veel kusjes, en dikke knuffel,
Je Valentijn!
-XxxxXxxxX- HVJ voor altijd en eeuwig!