Ze zat alleen maar met hem in haar hoofd,
Kon niet meer logisch nadenken,
alsof hij haar van haar gezonde verstand had beroofd,
Alsof ze alleen nog maar aandacht aan hem kon schenken…
Ze kreeg meer contact,
Meer en meer contact met hem,
Ze werd verliefder en verliefder,
Maar ze zat nog steeds klem..
Ze sprak hem steeds vaker,
Op msn, via sms, of in het ‘echt’..
Ze werd steeds minder verlegen,
Zei makkelijker iets liefs terug als hij iets liefs tegen haar had gezegt..
Haar vriendinnen stuurden een smsje,
Met: ‘ik vind je leuk’ daarin,
Al snel kreeg ze een smsje terug,
Hij stuurde: Ik jou ook, maar het heeft niet zoveel zin..
‘Voor mij ben je het leukste meisje dat bestaat,
Alleen je bent zo jong,
Ik spijt me echt, maat ik denk dat het niet gaat,
Ik denk dat ik dan alleen maar in de problemen kom..’
‘Want ik ben natuurlijk ouder,
ik mag al veel meer,
Ben al verder gegaan bij meisjes,
Al een paar keer..’
‘ik mag al alleen op vakantie,
heb 4 jaar langer school,
Ik kan er niet omheen,
Het spijt me echt heel erg, maar ik doe het ook niet voor mijn lol..’
Ze stortte ineen,
Haar wereld op de kop,
Ze hield zo van hem,
En dan hield het daar op..
Ze sprak met hem af om nog een keer te praten,
Om een goede afspraak te maken,
En het daarna met rust te laten,
Om elkaar niet te diep in het hart te raken..
Het gesprek liep ten einde,
Er was niets dat ze konden doen,
Ze wisten dat dat het beste was,
Maar bÃjna gaf hij haar een zoen..