LR- de Waterjuffer
mijn huiverende warmte
schijnbaar nonchalant bevangen
door jouw passen in de plasjes
leid je mijn ogen naar je achterste
onbewust?
heb je nou je zin mijn liefste
heb je nou echt wat je wil
met die lieflijke dijen
tjokvolle billen
kom eens hier lief
kom hieren laat me plots stijgen
in jouw overvloed
doordrenkt kleuter ik verder
achter je door
mijn hoofd in de wolken
lieslaars in de plas
jouw jufstem in mijn oor
waar blijf je nou basje?
je moet
wel bij de groep blijven
uit mijn onhandige liefdes in groep 1 en 2