ik weet dat ik je enorm veel pijn en verdriet heb gedaan
waarom moest ik toch zo vaak naar de kroeg toe gaan
kon ik niet elke dag werken vanwege die stomme angst
ontweek de waarheid, voor de waarheid was ik het bangst
in de kroeg kon ik dansen en zoveel plezier maken
wist ik toen veel dat ik jou er enorm mee zou raken
avonden zat jij daar eenzaam en alleen op de bank
zelf was ik lol aan het maken en genoot ik van de drank
nu ik nog zelden uit ga en de angst bijna verdwenen is
voel ik ineens weer hoezeer ik je wel niet mis
vooral in die donkere periode van mijn leven
terwijl ik niets liever wou dan jou al mijn aandacht geven
zovaak begrepen wij elkaar verkeerd of helemaal niet
waren samen telkens zo eenzaam elke dag
hadden apart van elkaar zo veel diepgeworteld verdriet
toch misde ik je ook echt iedere dag
dat gemis en spijt neem ik mee in mijn verdere leven
maar voordat ik echt alleen mijn weg kan ga vervolgen
lieve grote liefde van mijn leven zou je het mij kunnen vergeven
zal je beste vriend altijd zijn
zal je niet laten vallen
nu niet nooit niet