in 2006 ben je overleden door ziekte, ineens was je er niet meer dat doet mij echt zoveel zeer. nee ik ben je niet vergeten ik weet gewoon niet wat ik moet schrijven, nu is het 2007 nu pas schrijf ik wat over jou. Het is en blijft moeilijk ook al gaan er maanden voorbij, zoiets kan je niet verwerken. papa ik mis jou. ik word gek, mijn hart is dood, jij bent dood wat moet ik nou? ik hoop dat ik je gauw zie op een goede plek ik kom eraan pap ik kom er aan. mensen laat mij asjeblieft ook gaan dit leven kan ik niet meer aan.