Ik sta samen met jou te praten,
Ik voel langzaam heb je mijn gevoel in de gaten.
Ik vraag je hoe het gaat tussen jou en je vriendin,
Je zegt ik heb het uitgemaakt omdat ik iemand anders meer bemin.
Langzaam word me duidelijk wat er aan de hand is en ik hoef je niets meer te zeggen,
Want in echte liefde hoef je elkaar niets uit te leggen.
En toen ging de wekker en het bleek helaas echt een droom te zijn,
Dat zorgt alleen maar voor meer pijn.
9-3-2003