Liefde is
groeien aan je zelf
jezelf in een ander
licht zien,
gedragen
door die ander
gevoed, ondersteund
sta je sterker
dan ooit te voren,
ze mogen het
allemaal horen
Liefde
laat ogen stralen
als diamanten
sterretjes
van plezier
geven zin
aan je leven
Samen een ziel
Een gedachte
wie had dat verwacht
Liefde
laat ogen stralen
als diamanten
Ik wens alle freaks
veel diamanten
op jullie levenspad!!