Verliefd op jou,
deze gevoelens komen in mij op.
Als ik naar je ogen kijk, zo blauw,
mijn hele hoofd staat op zijn kop.
Wat moet er gebeuren,
om jou dit te laten zien.
Moet ik gooien met de deuren,
of met borden misschien.
Als ik in jou ogen staar,
dan weet ik dat wij samen horen.
En dat klinkt misschien raar,
net zoals het geluid van duizenden boren.
Ik vind de liefde in jou,
en de vriendschap ook.
Dat komt omdat ik van je hou,
opgeslokt in de blauwe rook.
Mijn gevoelens voor jou zijn niet te beschrijven,
maar dat wil ik ook helemaal niet.
Ik wil alleen onze hete lijven,
samen in een mooi liefdeslied.
Je handen op de mijne,
mijn armen om jou heen.
Zachtjes op en neer deinen,
ik wil jou voor mij alleen.
En klink ik nu egoistisch,
dat is niet wat ik wil.
Want daardoor klink ik heel bitchy,
bij jou aanraking voel ik dat ik ril.
Ril van puur genot en verlangen,
want ik wil dicht bij jou zijn.
Ben door dit gevoel bevangen,
en dat vind ik heel erg fijn.
Ik hou van je,
en verlaat je niet.
Ik zou willen,
dat je dit ziet!