Een liefdevolle dag
eigenlijk grote onzin
om te vertellen dat ik je mag
en hoop op een nieuw begin?
Ik ben er niet zo van
maar toch wil ik je laten weten
Dat ik je aankan
en je niet meer zal vergeten
Kippevel van je woorden
je ogen en je lach
Iets wat mijn gevoel 'verstoorde'
op een bijzondere dag
Het reist nu steeds met me mee
overdag en in mn dromen
langs een mooie blauwe zee
waar we hopelijk ooit nog eens komen
Deze dag, voor iedereen speciaal
Maar ik voel dat niet zo
Want elke dag met jou is geniaal
En dat is mn mooiste valentijns cadeau..