14-02-07
Verlieft, Verdriet, Verloren
Liefde heeft twee kanten
Allebei had ik ze liever niet gezien
Niet omdat ik het niet wou,
Maar omdat ik bang was
Bang om jou kwijt te raken
Als vriend, als geliefde
Maar als liefde dat niet deed
Deed het lot het wel
Ik ben verliefd
Ik ben verliefd op jou
En jij ook op mij
Warmte vulde,
Mijn hart diep van binnen
Maar ik heb verloren in plaats van te winnen
Ik verloor me hoop, mijn geluk
En kreeg alleen maar verdriet
Ik houd zo veel van je
En jij ook van mij
Maar wat er gebeurde knapte iets in mij
Ik wil andere liefde eigenlijk niet meer zien
Ik wil alleen jou zien, jou liefde
Ik wil geen verdriet meer zien
Want verdriet,
Brak iets in mij
Dat nooit meer te maken valt