Het liefst was ik wat ouder
Zodat ik niet jaloers hoef te zijn op haar
Maar zelf met jou verder kon
En jullie samen niet zag daar
Het liefst was ik een jaar of 16
3 jaar is nu nog gewoon te veel
Jij bent op zoveel gebieden verder
Veel verder dan ik wil
Dit was de reden dat je voor haar koos
En dat snap ik helemaal
Maar door jou eigen keuze
Voelt mijn leven ineens zo grijs en kaal
Ik lijk een echte bitch nu
Ik zou haar pijn doen om met jou te zijn
Hoe kan ik dat nou denken
Ik weet zelf, zoiets doet je zoveel pijn
Maar ik ben zo gek op je
Dat het op de een of andere manier
Het me niet zo uitmaakt
Wat ik doe met haar plezier
Ik weet dat deze keuze voor altijd is
Ik moet stoppen met blijven hopen
Stoppen met over jou te denken
En stoppen met jou in mijn hoofd rond te lopen
Het enige wat ik je nog wil zeggen
Is dat ik je ontzettend mis
Dat ik je nooit vergeten zal
Net zoals je laatste kiss..