Valentijnsdag 2007
Op deze Valentijnse dag,
in de miezerige regen,
Reed m’n ex voor mij,
Grof afval .
Niet erg romantisch he,
Zij hij verlegen,
Terwijl ik naast hem zat,
In de auto.
Goh, zij ik , fijn hoor,
Het ruimt lekker op,
Terwijl ik achter hem aanliep
Bij de grof afval stop.