Soms sporen mensen niet,
en dan loop ik snel door.
Niemand die het ziet,
dat ik bijna ontspoor.
Ren rond als een kip zonder kop,
altijd alleen niemand die mij begrijpt.
Voel mij helemaal niet top,
ben nu eenmaal gerijpt.
Wat zoek jij in het leven,
passie en liefde ver te zoeken.
Kan helemaal niks meer geven,
stop mijn neus weer in de boeken.
Want als jij mij begrijpen kan,
dan ben jij de eerste die het ziet.
En ben ik helemaal in jouw ban,
speel eindelijk eens quitte.
Wat je ook na jaagt,
ik hoop dat je het vind.
Wie jij dan ook behaagt,
weet waar je je aan bind.
Stop met geven,
start met leven.
Bloei op als een bloem,
en weet dat ik het woord benoem.