valentijntje van mijn dromen,
wanneer zal jij weer in mijn leven komen?
ineens zal jij daar weer zijn,
rozegeur en manenschijn
gedachten vol met die rozengeur,
ben jij de leidraad voor mijn humeur
jij laat mijn gedachten leven
je hebt mij al die liefde gegeven
samen staan wij sterk
tegen al het zware werk
ja, ooit kom zo iemand voorbij
maar niet zo commercieel
misschien is het wel heel dichtbij
want liefde is sensueel,
zacht als fluweel
en niet met beertjes te koop
nee,
de liefde is niet zo goedkoop