Het doet me pijn om je zo te zien, Ik doe je zoveel verdriet.
En het spijt me zo erg, ik wil dit allemaal niet.
Maar ik zit met zoveel dingen, dat ik niet meer weet wat ik moet,
Het lijkt of ik alles fout doe, nooit is een keertje goed.
Weg uit dit leventje, weg van hier,
Dat lijkt soms wel de enige manier.