misschien heb je wel gelijk
ik moet positief blijven
ik heb wel hulp nodig
in mijn eentje lukt het niet
positief blijven
positief voor alles
maar ik wil wel
maar de vraag is lukt het
niet op de rand blijven staan
over de rand
de goede kant
en aan de goede kant blijven
ik zit in mezelf
ik zit in mezelf misschien wel rare dingen te bedenken
gewoon doen !
gewoon blijven staan !
je moet misschien gaan
doen alsof het je niks uitmaakt
maar ik denk het blijft van binnen zitten
of niet ?
ik blijf dingen verzinnen
maar hoe kom ik uit de put
de diepe put
ooit , ooit zal ik eruit komen
maar wanneer
nu ,
ik wil er nu uit
vrolijk zijn
een oplossing is nodig
een goede oplossing
ik ga van alles proberen
de vraag blijft zal het lukken ?