afgelopen dinsdag zag ik je weer
in de rechtzaal
jij kwam door de deur
ik zat in de zaal
je keek niet naar me
ik wel naar jou
t was zo moeilijk om je te zien
toen begon je te praten
ik kreeg er kippevel van en ik moest huilen
ondanks wat je mij hebt aangedaan
zal ik je nooit vergeten..