jij bent mijn nummer 1
waar ik heel veel om geef
iemand waar ik altijd bij bleef
iemand waar ik niet zonder kan
je doet zo veel voor me
soms denk ik zelf dat je naast me staat
je bent eeen echte maat
je geeft me altijd fijne raat
als je me nodig hebt
sta voor je klaar