Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Jij
Jij
Ik had gehoopt dat jij er zou zijn
maar ik ben niet je valentijn
waarom wil je dat niet?
of is er een andere meid die je ziet
ik zie je nooit met een meid
terwijl ik wacht en lijd
ik wou jou valetijn zijn
maar jij doet me pijn
misschien val je op dat ene meid
ik wil graag de waarheid
is het die meid met de lange blonde haren
waar naar je blijft staren
die meid met heldere blauwe ogen
die je graag zou willen drogen
als ze verdriet heeft
en zich helemaal overgeeft
overgeeft om getroost te worden
zonder jou van zich af te sjorden
zeker weten doe ik het niet
maar als je haar ziet
dan begin je te stralen
zoals zonnestralen die lijken op je neer te dalen
Reacties op dit gedicht
emotie vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
emotie
Gecontroleerd door:
Sunflower
Gepubliceerd op:
15 februari 2007
Thema's:
[Valentijn]
[Teleurstelling]