Waarom altijd die woorden
de woorden die mij niet aanstaan
ik snap niet dat je niet weet,
dat het ook anders kan
dan weer de woorden
deze keer veel harder
ik sluit me weer af
en ben er zelf niet helemaal meer bij
het gaat net als een grafiek
van die pieken en dalen
soms is er een tijd dan zijn ze er weer
soms is er een tijd en is alles zo fijn
Toch ben ik bang..
voor de keer dat het weer komt
de donkere periode
waarbij ik niet wil zijn
bang ben ik voor mensen
die schreeuwen...
bang voor ruzies
bang voor boze blikken
Ach.. bang zijn zal ik nog altijd
al wou ik dat het niet zo was
alleen hoop ik dat er niet een derde keer komt
dat je te ver gaat..
Het is al zolang geleden,
maar herinneren wil ik het mij ook niet..
ik weet nu hoe ik me moet gedragen,
heb geleerd hoe makkelijk het is..
om niet jezelf te zijn..
al heb ik mezelf na een lange tijd zoeken
terug gevonden..
Sterker ben ik al..
gedurfd mijn weerwoord te geven
maar nog altijd zou ik bang zijn..
bang zijn voor jou
jij die niet weet..
hoe dit mij heeft geraakt