Wat je ook zei, je loog
Wat je ook deed, je bedroog
Alles gaven wij op
Daardoor voelde jij je top
Alles was ineens weg
Tja, gewoon dikke pech
Toch
Maar ik zou alles nieuw krijgen
Dat is te lang geleden
Nog steeds niks gekregen
Moet ik blijven zwijgen
Krop al me emoties op
Durf ze niet te uiten
Bang voor commentaar
Maar het liefst, huil ik tranen met tuiten