Mensen
Ze kunnen zo hard zijn
Expres anderen kwetsen
Zichzelf de beste vinden
Achterbaks zijn
Wreed zijn
Ongelofelijk
Het is hun doel
Anderen te vernederen en kleineren
Beseffen niet dat anderen er onder door kunnen geraken
Zichzelf minderwaardig gaan voelen
Onvolwassen gedrag!