Waarom ik van je hou
Ik hou van je, omdat ik zie dat je weet dat ik van je hou.
en ik hou van je, omdat als ik dat zeg, jij zegt; ik ook van jou.
ik hou van je, omdat we samen in een eenpersoonbed passen, met twee personen.
En ik hou van je, omdat ik wéét dat we later samen wonen.
Ik hou van je, omdat het goed voelt, wat er ook gebeurt,
en ik hou van je, omdat je me in alle tijden op fleurt.
Ik hou van je, omdat de stiltes hele verhalen vol passie vertellen,
En ik hou van je, omdat ik met wat dan ook bij jou aan kan bellen.
Ik hou van je, omdat ik bij jou alle zorgen vergeet,
Ik hou van je, Als je dat maar weet