S'avonds als ik aleen over straat loop,
de koude stenen onder mijn voeten,
de wind die met mijn haar speelt,
het maanlicht dat mijn gezicht streelt,
af en toe het geluid van een vogel,
of een auto in de verte,
en verder is het stil,
percies zoals ik wil,
Terwijl de sterren en de maan op mij neerkijken,
ren ik weg, weg van mezelf,
weg van alle angst in mijn leven,
ik zoek naar heet niets, al is het maar heel even...
wouw ik dat er iemand meezocht,
En terwijl ik naar de sterren kijk,
voel ik het pas,
ik wouw dat jij hier was!!