Ik voel je hand
ze duwt me weg
verder, verder van jou.
Ik voel je woorden
ze snijden in mijn huid
ze raken mijn hart
ze duwen me weg
verder, verder van jou.
Ik voel je beschuldigingen
ze duwen me weg
verder, verder van jou.
Ik voel mijn gedachten
ze trekken me mee
verder, verder van jou.
Ik voel mijn benen
ze lopen weg
verder,verder van jou.
Alleen mijn hart
is nog dicht, dicht bij jou.
De afstand is niet meer te overbruggen
want ik ga verder, verder van jou.
Ik doe geen moeite om de afstand te overbruggen,
terug te keren.
Dichter, dichter bij jou.