Boven op een heuveltop
Wonen twee dwergen
Hun namen zijn Tip en Top
Ze gaan zich verbergen
Als er een mens de berg op loopt
En wat elke dwerg dan hoopt
Dat hij hen dan niet gezien had
Want dan was de pret voorbij
En dat is iets dat aan hem vrat
Want daar boven op die berg waren ze dolblij
Maar helaas kwam er een dag
Dat een van de aardlingen hen zag
De dwergen renden de berg af
Nog harder dan een paardendraf
Nu zitten Tip en Top
Niet meer op die heuveltop
Maar in een grote grot
Maar ditmaal met de deur op slot